Išsikviesti kurjerį siuntos grąžinimui

Daugiau

UPS- mažiau popieriaus

UPS- mažiau popieriaus

Kaip UPS padeda mažinti popieriaus švaistymą

Net ir šiuolaikiniame skaitmeniniame amžiuje popieriniai įrašai vis dar naudojami daugelyje tarptautinių siuntų – panašiai, kaip eksportuotojai darė šimtmečius. Kai kuriose ataskaitose apskaičiuota, kad bet kurią dieną per pasaulinę prekybos sistemą keliauja maždaug 4 milijardai popierinių dokumentų. Štai kodėl UPS stengiasi mažinti popieriasu vartojimą.

„Daugelis klientų nustemba sužinoję, kad norint eksportuoti kažką panašaus į arbatos virdulį, gali prireikti keturių puslapių muitinės formų“, – sakė UPS muitinės tarpininkavimo strategijos vadovas. „Popierėlis padidina išlaidas ir neveiksmingumą, dėl kurio daugelis mažų įmonių apskritai negali eksportuoti.

„UPS Paperless Invoice“, mūsų naujos kartos tarpininkavimo paslaugų dalis, leidžia klientams elektroniniu būdu pateikti prekybos ir muitinės dokumentus. Nenaudojamas popierius reiškia mažiau rankinio apdorojimo ir mažiau muitinės procesų. Jis taip pat pašalina milijonus popieriaus lapų iš siuntimo proceso.

Bendras vaizdas: Remiantis 2022 m. McKinsey & Company ataskaita, jei prekybos dokumentai būtų visiškai skaitmeniniai, perėjimas galėtų sutaupyti 6,5 mlrd. USD tiesioginių išlaidų ir sudaryti sąlygas 40 mlrd. USD pasaulinei prekybai. Ataskaitoje taip pat teigiama, kad skaitmeninimas gali padėti mažosioms įmonėms konkuruoti vienodesnėmis sąlygomis su didesnėmis įmonėmis.

Ar žinai? UPS yra įsipareigojusi siekti tvarumo, siekdama iki 2050 m. pasiekti 100 % anglies neutralumo. Nepopieriniai dokumentai sutaupo tonas popieriaus ir milijonus litrų vandens, naudojamo popieriui gaminti kiekvienais metais.