Išsikviesti kurjerį siuntos grąžinimui

Daugiau

Tvarumo strategija

Tvarumo strategija

Kaip UPS padeda aplinkai

Vienas iš pastebimiausių būdų, kuriuo mažiname anglies dioksido pėdsaus, yra perėjimas prie alternatyvių kuro tipų ir elektrinių transporto priemonių. Siekiame sumažinti šiltnamio efektą sukeliančių dujų išmetimą ir oro taršą. Šis nuolatinis įsipareigojimas padėjo mums tapti lyderiu alternatyvių kuro tipų naudojime transporto sektoriuje, tuo pačiu skatiname ir kitas įmones sekti mūsų pavyzdžiu.

Svarbiausias tvaresnio Jūsų siuntų priestatymo raktas yra maršrutų optimizavimas ir nereikalingų nuvažiuotų kilometrų mažinimas. Mes investuojame į pažangią technologiją ir maršrutų planavimo algoritmus, kurie padeda vairuotojams rasti efektyviausius pristatymų kelius. Optimizuodami maršrutus mes ne tik taupome vairuotojų bei klientų laiką, bet ir mažiname kuro suvartojimą, transporto priemonių eksploatacijos sąnaudas ir, tuo pačiu, savo anglies dioksido pėdsakus aplinkoje.

Taip pat, mes pripažįstame, kad tvarios praktikos turi tęstis ne tik pristatymo metu naudojamose transporto priemonėse. Mes aktyviai skatiname savo klientus rinktis ekologiškas pakuotes.

Mūsų įmonė pasaulyje prisideda sprendžiant gamtos tausojimo klausimus. UPS dalyvauja anglies dioksido kompensavimo programose, investuoja į projektus, kurių tikslas yra mažinti šiltnamio efektą sukeliančių dujų išmetimą, pvz., miškų atnaujinimas, metano surinkimas.

Žinoma, mes aktyviai skatiname perdirbimą ir atliekų mažinimą savo įstaigose. Siekiame sumažinti atliekų kiekį, perdirbti pakuotes ir atsakingai tvarkyti elektronikos atliekas bei pavojingus medžiagas.

Taigi, stengiamės prisidėti ir aplinkos tvarumo srityje. Kai pasaulis ieško būdų kovoti su klimato kaita, mūsų įmonė taip pat nelieka abejinga ir įsipareigoja ilgainiui prisidėti prie tvarios ateities visiems.

 

UPS Modernumas: Siuntų pristatymo ateities revoliucija

Logistikos  ir siuntų pristatymo srityje, išlikti žingsniu priekyje yra labai svarbu. Taigi, mes nuolat siekiame modernumo ir taikome jį siuntų pristatymo procese. Pasitelkdami inovatyvias technologijas, efektyvius procesus ir orientaciją į klientą, mes optimizuojame veiklas, nustatome naujus standartus.

Mūsu modernumo pagrindas - nuolatinės pastangos užtikrinti klientams siuntų realaus laiko stebėjimą ir matomumą. Integravus pažangias stebėjimo sistemas, klientai dabar gali sekti savo siuntas nuo paėmimo momento iki jų pristatymo. Tai suteikia klientams vertingos informacijos, kurios dėka jie gali planuoti savo laiką.

Mes taip pat naudojame ir duomenų analitikos programas, kurios leidžia efektyviai planuoti ir pritaikyti maršrutus, siekiant sumažinti pristatymo laiką bei atstumą. Tai lemia greitesnes ir patikimesnes siuntų pristatymo paslaugas, mažesnį kuro suvartojimą ir mažesnį neigiamą aplinkos poveikį.

Šiais laikais elektroninės prekybos augimas pakeitė pristatymo procesus, ir mūsų Įmonė greitai prisitaikė prie šių pokyčių. Modernūs pristatymo sprendimai leidžia UPS spręsti iššūkius, susijusius su siuntų efektyviu pristatymu tiesiai į klientų namus. Inovacijos, bei galimybė susisiekti su klientų aptarnavimo specialistais dėl adreso ar pristatymo laiko pakeitimo, palengvina klientų siuntų atsiėmimą, tuo pačiu mažinant nesėkmingus siuntų pristatymo bandymus.

Mūsų modernūs sprendimai nesibaigia efektyvumu ir technologijomis - taip pat stengiamės priimti įsipareigojimą tvarumui. Investuojame į alternatyvias transporto priemones, energijos taupymo šaltinius ir anglies dioksido kompensavimo programas, žengiame didelius žingsnius mažindami poveikį gamtai.

Taigi, pasitelkdami technologijas, padėdami tvarumui ir visad atsižvegdami į kliento poreikius, vis tobuliname ir keičiame siuntų pristatymo būdus, pritaikydami naujus efektyvumo ir patogumo standartus. Su pažangiu siuntų sekimu, optimizuotais maršrutais ir tvariomis praktikomis, toliau siekiame kurti siuntų pristatymo ateitį. Tikime, kad mūsų lankstumas nuolat modernėjančiame pasaulyje ir toliau kurs teigiamas klientų patirtis.