Išsikviesti kurjerį siuntos grąžinimui

Daugiau

Naudojimosi instrukcijos

Naudojimosi instrukcijos

Savitarnos tinklalapio video instrukcijos

Siuntų siuntimas yra kasdienis reiškinys, kuris susijęs su daugeliu žmonių ir organizacijų. Siuntų siuntimas gali būti naudingas tiek asmeniniais, tiek verslo tikslais, tačiau jis taip pat reikalauja tam tikrų žinių ir gebėjimų. Kaip pasirinkti tinkamą siuntimo būdą ir papildomų paslaugų paketą? Kaip sekti siuntos kelionę ir užtikrinti jos saugumą? Šie ir kiti klausimai gali kilti siunčiant arba gaunant siuntas.

Norint padėti lengviau ir greičiau suprasti ir įsisavinti siuntų siuntimo procesą www.skubiossiuntos.lt savitarnos platformoje, galima naudoti video instrukcijas. Video instrukcijos yra trumpi ir aiškūs vaizdo įrašai, kuriuose pateikiama informacija ir parodymas kaip atlikti tam tikrus veiksmus arba kaip naudotis tam tikromis priemonėmis. Video instrukcijos gali būti naudingos tiek siuntėjams, tiek gavėjams, nes jos leidžia vizualiai mokytis ir valdyti turimus įrankius.

Tokiu būdu, video instrukcijos ir filmukai gali būti puiki kombinacija internetinėje svetainėje, kuri siekia informuoti ir pramoginti savo lankytojus apie siuntų siuntimo temą. Video instrukcijos padeda mokytis ir įgyti pasitikėjimo, o filmukai padeda sudominti ir sujaudinti. Abu elementai gali padidinti internetinės svetainės patrauklumą ir lojalumą.

  • Siuntos formavimus neužsiregistravus -> 

https://www.youtube.com/watch?v=VtfdPi7Blw8&t=64s

  • Importas iš Europos Sąjungos šalių ->

https://www.youtube.com/watch?v=51loHEgLlx8

  • Užregistruoto kliento siuntos formavimas (Europos Sąjungos šalyse) -> 

https://www.youtube.com/watch?v=IPwH4Mso5ak

  • Vartotojų įtraukimas esamoje savitarnos anketoje ->

https://www.youtube.com/watch?v=b4Fs2IdrNGY

Šios video instrukcijos gali puikiai pasitarnauti norint pagreitinti ir supaprastinti procesus susijusius su siuntų siuntimu naudojantis www.skubiossiuntos.lt savitarnos platforma.